Magyarország

A 616-os Földnek is meg vannak a saját országai, ám itt valamivel több állam létezik, mint a mi világunkban, és a határok is másképpen alakulnak.
Mivel magyarok vagyunk, így elsőként a saját hazánkat mutatom be nektek.
Íme a Marvel Univerzum Magyarországa!

Hivatalos név: Magyar Köztársaság
Népesség: 9.981.000 fő
Főváros: Budapest
Fontosabb létesítmények, helyek: Blasar Bíróság, Pozsonyi Börtön, Budai Vár, Debrecen, Miskolc, Vajdahunyad Vára
Kormány: parlamentáris demokrata
Pénznem: forint
Jelentősebb erőforrások: bauxit, szén, természetes gáz
Nemzetvédelem: Magyar Honvédség, Magyar Határvédelem, Magyar Légierő, későbbiekben létrejön a Szuperemberek Védelmi Ereje
Nemzetközi hovatartozás: az Európai Unió tagja, a N.A.T.O. tagja, az Egyesült Nemzetek és Világgazdasági Szervezet tagja. Németországgal közeli gazdasági kapcsolatban áll, míg Latvériával barátságtalan a kapcsolata Dr. Doom miatt.
Nem ember populáció: a Berlin Bestiái (az emberi intelligenciával bíró gorillák) és a Skarlát Bogarak (szintén emberi intelligenciával és mérettel bíró bogár-humanoidok) a Szuperemberek Védelmi Erőkben szolgálnak
Szuper képességekkel bíró lények: a történelemben nagyon sok vámpír és vérfarkas támadást jegyeztek fel hazánkban. Egy idő után a vámpírok annyira elszaporodtak, hogy Dr. Karl Gottfried egy olyan lényt hozott létre, amely segítségével kicsit visszafogja a vámpírokat, ám ez néhány embernek nem igazán tetszett, így Karlt és lényét is elpusztították.
Néhány magyar vérfarkas akkor kezd vérengző pusztításba, amikor vízzel érintkezik. A magyar tudósok még nem tudták megmagyarázni, hogy ez miért történik.
Vipera, más néven Madame Hydra Magyarországon született, ahogyan Hóvihar, azaz Gregor Shapanka is, de ő inkább Amerikában tevékenykedett és Vasember végzett vele.
Marcus Tsung félig magyar mutáns terrorista is az ország rossz hírnevéhez fűzhető, de csak addig, amíg Romany Wisdom meg nem öli.
A hős Dimenzionális Ember szintén magyar.
Kiemelkedő polgárok: A 15. században Vlad Dracul erőszakkal feleségül vette a magyar Zsófiát. Zsófia feláldozta életét, ám közös lányuk, Lilith az édesapjával, Drakulával sokáig vámpírként tevékenykedtek.
A 17. században élt Báthory Erzsébet, aki úgy gondolta, hogyha szüzek vérében fürdik, akkor megkaphatja fiatalságukat.
A 19. század legfontosabb szülöttei között van Liszt Ferenc.
A 20. században az országban születik Bartók Béla, a mágus Harry Houdini, a színész Peter Lorre, és nővérei Éva és Gábor Zsazsa.
Az 1950-es években Magyarország egy részét a boszorkány Anna Nikhail fenyegette.
A magyar Troyvana Mária feleségül ment Henry Pymhez, ám amikor a pár Magyarországon nyaralt, a nőt elrabolták és megölték.
Szuper képességekkel bírók: Egy ideig Higanyszál a Pozsonyi Börtön fogja volt, majd később a Szuperemberek Védelmi Erejének szövetségese.
A felsoroltak mindegyike a Szuperemberek Védelmi Erejének tagja volt: Madame X, aki egy gázpisztollyal harcolt, el Toro, aki egy különleges sisakot viselt, aminek szarvai méreggel voltak átitatva, a Hang, aki képes volt hangjával parancsolni bárkinek, de a csoportban dolgozott Olinka Barankova is, aki később az A.I.M.-be került, mint M.O.D.A.M.
Belföldi bűnözés: Magyarország egy központi állam a drogszállításban, és drogcsempészeti útvonal is fut az országon keresztül.
A démonimádó Enklávé kultusz néhány tagja magyar származású.
Nemzetközi bűnözés: A vámpír Drakula több száz évig tevékenykedett Magyarországon.
A terrorista szervezet, a DANTE többször megtámadta az államot.
Ezüst Farkas (Andreas Vadas) beépített ügynököket küldött kémkedés céljából Budapestre, ám őket Ezüst Szablya és Dominic Fortune lekapcsolta.
Történelem: Magyarország időszámítás szerint 1000 körül jött létre.
1867-ben Ausztria létrehozza az Osztrák-Magyra Monarchiát, ami az Első Világháború végéig, 1918-ig fent is marad.
A Második Világháború végéig marad fent a Magyar Királyság. Ezen időszakban az ország Németország szövetségese.
1944-től az állam elhagyja náci mivoltát, mivel az oroszok kezébe kerül, majd 1989-ben elnyeri függetlenségét, és megalakul a Magyar Köztársaság.