Clair Moore

 rco023.JPG

Clair Moore (616-os Föld)

Igazi neve: Clair Moore

Jelenlegi álneve: A

Munkahely: Ladykillers

Nem:

Foglalkozása: Zsoldos, gyilkos

Állapot: Élő

Alkotók: Frank Tieri (Író), Sean Chen (Rajzoló) 

Első megjelenése: Rozsomák (Wolverine) Vol.2 #159 (2001. Február)

  • Rozsomák (Wolverine) Vol. 2 - #160 - 2001
  • Rozsomák (Wolverine) Vol. 2 - #161 - 2001

Képességek: Egy ostorral rendelkezik, amivel képes gyilkolni, illetve ért a fegyverekhez, és a nőies bájával csábítja el áldozatait.

Történet 

Clair Moore egy fiatal zsoldos hölgy, akit mindenki csak "A" néven ismert, a Ladykillers duó egyik tagja. Partnere "T", akit szintén csak egy betűvel jelöltek, zsoldos volt ő is, akárcsak "A" .

rco015.JPG

"A" és "T" segített Mister X testőrének, Blok-nak Rozsomák (Wolverine) harci képességeinek tesztelésében. Mindkét zsoldos hölgy harcolt Rozsomák ellen. Az elején sikerült is rajta felül kerekedniük, ám ahogy Rozsomák dühe kiteljesedett, az ebből fakadó erővel pillanatok alatt legyőzte őket. Blok közbeavatkozott, és kiütötte Rozsomákot, azonban nem csak őt sikerült, hanem "A"-t is.

rco013.JPG

Blok tovább harcolt, majd végül Mister X egy meghívóval jutalmazta a kitartását. Meghívta őt egy harcra, amelyet Rozsomák el is fogadott. Amikor megjelent Mister X-nél, a düh elhatalmasodott rajta, és nekirontott. Mister X hamar földbe döngölte Logan-t.

rco022.JPG

Később segített neki az X-Fegyver programnál, melynek a részleteit egy vacsora keretein belül tárgyalták meg, ahol "A" és "T" is jelen voltak. A zsoldos hölgyek nem nagyon tudták elfelejteni, mit tett velük Rozsomák, ezért rátámadtak, de Mister X leállította őket. Nem sokkal később Rozsomák megtámadta Mister X-et, akit majdnem sikerült is legyőznie, de testőre, Blok megjelent, és ismét helyben hagyta Rozsomákot. Mister X, a Ladykillers-duó, valamint Blok el tudtak menekülni a helyszínről. 

rco020.jpg

Megjegyzés: "A" a világ egyik legszebb gyilkosa, aki számtalan fegyver használatában jártas. Általában nőiességét használja, hogy megszerezze azt, amit akar.

rco016_1.JPG

Címkék: Karakterek