725-ös Föld - (Earth 725)

rco004_1556761182.jpg

Hivatalos név: 725-ös Föld

Állapot: Létező

Alkotók: JH Williams III (Író, Rajzoló)

Első megjelenés: Marvel Knights - Millenial Visions #2001, 2002. Február.

Történet

A mutánsok és az emberek sok éves háborújuk után félretették viszályaikat és békében élnek egymás mellett. A világ új szintre lépett, a technológia fejlődésnek indult, létrehozzák a mesterséges intelligenciát is. Az M.I.-k feladata olyan munkák, feladatok elvégzése, amelyeket az ember már nem akar, illetve nem képes elvégezni.

Egy idő után az M.I.-k fellázadnak az emberek ellen, harcok törnek ki, és végül az M.I.-k oldala egy olyan robotot épít meg, amelyhez alapul Amerika Kapitányt vették. Az M.I. Amerika Kapitány valójában a robotok szabadsága mellett harcolt, és végül jó pár év elteltével ki is harcolta azt. Évekkel később a robotok, az emberek és mutánsok békében élhettek egymás mellett az M.I. Amerika Kapitánynak, és persze a régmúltban élt hős Steve Rogers emlékének és tetteinek köszönhetően.

Megjegyzések

Ezen világ ember Amerika Kapitánya nem jelenik meg a történetben, csak a tetteit említik, amelynek hatására hozzák létre a robot Amerika Kapitányt. Hogy a robot látványa még jobban hasonlítson a kosztümös Steve Rogers-re, még egy holografikus pajzzsal is felszerelték.