A szuperhősök póker játszmái

Realitás: 616-os Föld
Első megjelenés: A Látványos Pókember vol. 2. #21.

A Fantasztikus Négyes Lénye indította el a póker játszmák estjeit, ami később fontos eseménynek számított a szuperhős közösség életében. A Fantasztikus Négyes tagjai után a Bosszúállók, majd az X-Men csapat tagjai is bekerültek az állandó játékosok közé.
Az első ismert játék a Bosszúállók Kúriájában esett meg, amelyen a Lény, Ms. Marvel, Csodaember, Bestia, Nick Fury, a Bosszúállók komornyikja Edwin Jarvis és Blake Tower kerületi ügyész vettek részt. Azonban a játék félbeszakadt, amikor Nick Furyt felhívták, hogy meg kell állítania Jacob Pollockot, aki épp a Shieldtől akarta ellopni a Sárga Karom csoport Égi Sárkányát. A négy hős segített Furynek.
A második játszmában a Lény, Fury, Amerika Kapitány, Vasember és Óriás vettek részt. Ez a játék azon kevés póker estekhez tartozott, amilyet nem szakított meg semmilyen fenyegetés.
A harmadik játék a Baxter-épületben történt, amelyen a Lény, mint mindig, Bestia, Amerika Kapitány, Sólyomszem, Vasember, Darázs és Jarvis vettek részt. A játék abbamaradt, mert a hősöknek a Negatív Zónába kellett menniük, hogy legyőzzék Annihilust és Blastart.
A negyedik a Bosszúállók Kúriában került megrendezésre, amelyen ott volt a Lény, Bestia, Csodaember, Ms. Marvel, Rozsomák, Monica Rambeau, Jarvis és Blake Tower is. Sajnos ez a játék is félbeszakadt, amikor Ms. Marvel megtudta, hogy az eredeti Marvel Kapitány, azaz Mar-Vell egy űrbéli küldetése alatt életét vesztette.
A következő játék a Four Freedoms Plázában zajlott, ahol a pókerasztalt a Lény, Mr. Fantasaztikus, Amerika Kapitány és Nick Fury ülték körbe. Fury hamarosan elhagyta a játékot, hogy a Mandarin által keletkezett fenyegetéseket kezelje.
A hatodik játék szintén ugyanitt esett meg a Lény, Nick Fury, Rozsomák, Bestia és Gambit között. Ezúttal Rozsomák lépett ki a pókerből idő előtt, ugyanis Japánba kellett utazni, hogy megmentse Jubilee-t.
A hetediket a sorban ugyanúgy itt rendezte meg a Lény, Fáklya, Fury és Dr. Strange. A játékot nem igazán zavarta meg semmi, ám az kiderült, hogy az asztal körül ülő hősökben az az egyforma, hogy mindegyikük találkozott a múltban a KhLΘG nevezetű démonnal.
A játszmák egy időre elköltöztek, így a következőt Angyal sohoi lakásán játszotta le Jégember, Bestia, Ciklon, Gabmit és Ágyúgolyó. Ez a játék volt a harmadik a sorban, ami megszakítás nélkül ment le.
Nem sokkal később a Bosszúállók Kúriában zajlott egy nagyobb parti, amely a Bosszúállók megalakulásának évfordulója is volt. Ezen Bestia, Sólyomszem, Óriás, Skarlát Boszorkány, Higanyszál és Kristály vettek részt. Sajnos a játék félbemaradt, ugyanis harcosok törtek rá a hősökre, akik azt állították, hogy Kang közeleg.
Ezután jött a Fantasztikus Négyes főhadiszállása a Lénnyel, Fáklyával, Rozsomákkal és Ágyúgolyóval. Mint a legtöbbször, ezt a játékot is megszakította egy szupergonosz, Pszichóember.
Egy új helyszínen folyt tovább a játék, Nick Fury lakásán, ahová meghívást kapott Amerika Kapitány, Rozsomák, Amazon és a Lény. A játék közepén Rozsomáknak dolga akadt, és mire visszaért Fury lakására, a játszma már véget ért, és mindenki elaludt.
A hősök úgy döntöttek, hogy megszervezik az első nyilvános póker meccset, amelynek bevételeit jótékonysági célokra fordítják majd. Ott volt a Fantasztikus Négyes, Pókember, Angyal, Dr. Strange és Fekete Macska is. Az első póker volt ez, amikor egy bűnöző jelent meg, aki kivételesen most nem az erejét használta: Pókember ki is állt ellene egy az egy ellen póker játékban, és végül legyőzte a Vezért.
Pár hónappal később a Lény igen nagy összegű pénzre tett szert, így óriási bulit szervezett, ezen pedig részt vettek a Fantasztikus Négyes, az Új Bosszúállók tagjai, Amerika Kapitány, Vasember, Rozsomák, Pókember, Póknő (ő itt nem Jessica Drew volt, hanem a skrull alakváltó Veranke), Luke Cage, Góliát, Sólyom, Herkules, Fullánk (ő itt nem Henry Pym volt, hanem a skrull alakváltó Criti Noll), Darázs, Tigra, Namor, Rája, Amazon, Csodaember, Küklopsz, Kolosszus, Jean Grey, Bestia, valamint Dr. Strange, Vasököl, Nagyláb, Éjjeli Sólyom, a Nagy-tavi Bosszúállók tagjai, és igen zavaró szerepet játszott Lehetetlen Ember is, de a lényeg, hogy ő is ott volt. Ez volt az utolsó alkalom, hogy a hősök így együtt összejöttek és ünnepeltek a Polgárháború eseményei előtt.
A Polgárháború és Amerika Kapitány halála után a Lény titkos játszmákat szervezett, amelyen akkor Luke Cage, vasököl, Pókember és Póknő vettek részt, de ez egy rövid időre meg is szakadt, mert megjelent Rozsomák, aki Pókemberen kérte számon Steve halálát. Hamar lenyugodtak a kedélyek és a játék folytatódott.
A Lény újabb játékokat szervezett Rozsomákkal, Pókemberrel és Amazonnal, majd Nick Furyvel, az új Amerika Kapitánnyal, Fáklyával, Sólyomszemmel, Luke Cage-el, Pókemberrel és Rozsomákkal. Ez utóbbi Vasököl lakásán esett meg.
Az utolsó ismert póker játszma a Lény, Gambit és a Yancy Street Gang tagjai között történt.