A Multiverzum Örökkévalósága

Első megjelenés: Fantasztikus Négyes Évkönyv #2001. - 2001. szeptember
Alkotók: Jeph Loeb, Kevin Maguire
Rokonok: Végtelenség, Galactus (testvérei)
Lakhely: Multiverzum, a Felső Tér
Születési hely: Multiverzum
Születési idő: ismeretlen, jóval a Multiverzum létrejötte előtt

Tisztázásképpen
A legegyszerűbben úgy lehet elmagyarázni, hogy minden realitásnak meg vannak a maga absztrakt entitásai. Így ahogyan például az 1610-es Realitásnak, úgy a 616-os Realitásnak is van Örökkévalósága. Tehát végtelen számú realitásban végtelen számú Örökkévalóság létezik. A Multiverzumnak, amelyben ezen valóságok találhatóak, csak egy Örökkévalósága van. Mondjuk úgy, hogy ő az összes Örökkévalóság ősatyja.

Történelem
Örökkévalóság volt a Hetedik Kozmosz és a Hatodik Multiverzum megtestesítője Végtelenség mellett, azonban a Multiverzum elpusztulása és helyreállása után a Nyolcadik Kozmosz és a Hetedik Multiverzum megtestesítőjévé vált.
Halála és feltámadása utána gyengén, erőt vesztve sodródott az űr hidegében. Az Első Firmátum talált rá (aki valójában az Első Kozmosz maradványa volt), és láncolta le. Az Első Firmátum az ürességből figyelte rabjával együtt, ahogyan a kozmoszok és multiverzumok elpusztulnak, majd helyreállnak, és várta a kellő pillanatot, amikor visszakerülhet majd a helyére. Hogy ezt a helyreállást még jobban meggyorsítsa, aspiránsokat küldött Örökkévalóságra, hogy azok kívülről pusztítsák el az entitást.
A 616-os Realitás Örökkévalósága megkérte Galactust, hogy állítsa meg az aspiránsokat. Galactus felelős volt testvéréért, és elindult, hogy meg is keresse őt.
Hamarosan csapatot verbuvált: Ego-Prime, Psi-Sólyom, Infinaut és a Világalakító szelleme összefogtak, és megalakult az Örökkévalóság Figyelők csoportja. Hamarosan össze is csaptak az aspiránsokkal és az Első Firmátummal, és egy gépezetet használva arra törekedtek, hogy egyesítsék a Multiverzumot, így Örökkévalóság megerősödhet majd. Azonban a gép csak rontott Örökkévalóság állapotán.
Végül hősök és a Multiverzum múltbéli inkarnációinak segítségével az Első Firmátumot és az aspiránsokat legyőzték, Örökkévalóság megmenekült.
Örökkévalóság jelenlegi helyzete ismeretlen, de az biztos, hogy valahonnan a Felső Térből figyeli a Multiverzum minden szegletét.