Zzzyclone

 zzzyclone_warp_world_earth-616_from_secret_warps_soldier_supreme_annual_vol_1_1_001.png

Zzzyclone (Warp World) (616-os Föld)

Név: Zzzyclone

Nem: Férfi

Szokatlan tulajdonsága: Energiaforma, nincs látható pupilla vagy írisz

Eredet: Mutáns

Állapot: Élő

Foglalkozása: Bűnöző

Alkotók: Al Ewing (Író), Carlos Gómez (Rajzoló)

Első megjelenése: Secret Warps: Soldier Supreme Annual #1 (2019. Július)

Képességek: Ugyanazokkal a képességekkel rendelkezik, mint Zzzax és Forgószél (Whirlwind).

Történet

A Warp World egy Lélekvilág, amelyet a Lélek Kő (Soul Stone) hozott létre. Ebben a világban a hősök és gonoszok egyesültek, és olyan karakterek születtek, mint Vaskalapács - Iron Hammer (Vasember és Thor egyesülése által, másnéven Stark Odinson), Soldier Supreme (Amerika Kapitány és Doctor Strange egyesülése által, másnéven Stephen Rogers), Arachknight (Pókember és Holdlovag egyesülése által, neve Peter Parker), Weapon Hex (Laura Kinney), Mr. Láthatatlan (Reed Storm), Hot Rocks (Benjamin Storm), Moon Squirrel (Luneen Lafagreen) és Tippysaur, Doopool, Dormammu Red (Dormammu és Vörös Koponya egyesülése), Ördögököl - Devil-Fist (Daredevil és Vasököl egyesülése).

01b038c2303b7f8f5f2de14910aacca8d67f0c98fb.jpg

Zzzyclone is egy ilyen "összeolvadt" karakter volt. Két gonosz karakter egyesülésével jött létre: ők voltak Zzzax és Forgószél (Whirlwind). Az egyesülés az ő képességeiket is ötvözte egyetlen lényben.

actsofwar-640x1024.png

Zzzyclone főellensége volt Kis Szörnynek (Little Monster - Scott Banner), és Dormammu Red megbízatást adott neki, hogy harcoljon Ördögököl ellen a Hell's Kitchen utcáin. Ennek tanúja volt a Soldier Supreme, amikor misztikusan szemlélte a különféle hősök harcát azon gazemberek ellen, akikkel még soha nem harcoltak. Nem ismert, hogy a fent említett harc során mi történt Zzzyclone-nal, illetve arról sincs tudomás, hogy a későbbiekben felbukkant volna valahol.

Címkék: Karakterek