Végtelenség

Első megjelenés: Kvazár #24. - 1991. július
Alkotók: Stan Lee, John Buscema
Rokonok: Multiverzális Végtelenség (teljes énje), Örökkévalóság, Abraxas, Halál, Galactus, Feledés, Eon, Korszak, Éra (testvérek)
Lakhely: Felső Tér
Nem:

Ahogyan absztrakt entitás társai, ő is már több milliárd éve, a Nagy Bumm óta létezik.
Ő Örökkévalóság húga, és Feledés párja.
Nagyon régen Odin ellopta Végtelenség egy kis hatalmát, amelyet maga akart felhasználni, ám az asgardi halálistennő Hela ellopta az erőt. Amikor ezt Végtelenség megtudta, úgy döntött, hogy elpusztítja Asgardot, ám Thor időben legyőzte Helát, és visszaszolgáltatta az entitás erejét, megmentve ezzel otthonát.
Amikor Maelstrom Feledés avatarává változott, és az univerzum elpusztítását jelölte ki célul, Végtelenség szintén kiválasztott magának egy bajnokot, aki Kvazár lett.

Végtelen Konfliktus
Amikor Thanos megszerezte az Asztrális Szabályozó eszközt, amellyel elszívta a többi entitás hatalmát, Örökkévalóság és Végtelenség összefogtak az Őrült Titán ellen. Végtelenség többszöri támadási próbálkozása kudarcba fulladt. A harc pár percig tartott - Thanos végül magába szívta Végtelenség erejét, amit az egész világegyetem megérzett, a tér és az idő önmagukba hajoltak. Az, hogy Végtelenség ereje Thanosban volt, elég volt arra, hogy a titánt az Élő Ítélőszékkel egyenértékűvé emelje.

Erők és képességek
- korlátlan képesség a tér, az idő, az anyag, energia, valóság vagy varázslat bármilyen célú manipulálására
- minden kozmikus entitás felett áll, egyenlő az Örökkévalósággal, de az Élő Ítélőszék alatt van
- képes bármilyen formában megjelenni bárhol az alternatív valóságok bármelyikében