Vérsport

Első megjelenés: Rozsomák #167. - 2001. október
A történés kiadása: Rozsomák #167, #168 és #169
Alkotó: Frank Tieri
Realitás: 616-os Föld
Helyszín: Madripoor
Ismert győztesek: Mr. X, Rozsomák

A Vérsportot évente rendezték meg Madripoorban. Egymás utáni harcokat foglalt magába, és egy harc addig tartott, amíg az egyik fél el nem ájult vagy meg nem halt. A győztesek a következő körbe jutottak, ahol megküzdöttek más győztesekkel, és ez addig ment így, amíg csak egy harcos maradt talpon.
A szupererők és fegyverek használata minden küzdelemben megengedettek voltak.
Az egyik ismert versenyt Vipera szponzorálta és szervezte is meg Mr. X-el társulva, aki az előző évi Vérsport bajnoka volt.
A Vérsportban részt vettek az alábbi személyek: Fejvadász, Csodabogár, Puma, Harci Kakas, Feladatmester, a Macska, Maximillian Zaran, Pengeököl, Anakonda, Alkar, Varangy, Angolna, Rozsomák és Gyors Démon.

Az első forduló
- Fejvadász legyőzte és megölte Csodabogarat
- Puma látszólag felfalta Harci Kakast
- Feladatmester legyőzte a Macskát
- Maximillian Zaran legyőzte Pengeöklöt
- Anakonda eltörte Alkar nyakát
- Varancs meggyilkolta Angolnát
- Rozsomák legyőzte Gyors Démont

A második forduló
- Feladatmester legyőzte Zarant, mégpedig úgy, hogy egy nádpálcát vágott annak fejéhez, bár utóbbi elhajolt a pálca elől, már nem tudta kikerülni Feladatmester nyilait
- Puma legyőzi Anakondát (a nő túléli a vereséget)
- Rozsomák leveri Varangyot úgy, hogy elkapja ellenfele nyelvét, és hozzávágja a ketrechez, amiben harcoltak
- az első körből bár kimaradt az előző évi győzedelme jogán, itt most Fejvadásszal került szembe, akit lefejezett

A harmadik forduló
- Rozsomák legyőzi Pumát
- Mr. X legyőzi Feladatmestert

A döntő harcban Rozsomákot majdnem legyőzte Mr. X, ugyanis a férfi képes volt előrelátni a mutáns mozdulatait, ám amikor Rozsomák féktelen dühe előjött, Mr. X elveszítette előnyét. Logan majdnem megölte X-et, de szerencsére testőre, Blok, megmentette.

Megjegyzés, érdekességek
A szerző a Vérsport kiadása előtt a rajongóknak írt interneten egy levelet, hogy ők mondják meg, kik harcoljanak a történetben. Valószínűleg figyelembe vette az eredményeket, de nem követte őket, viszont Todd Thompson ötletét, Anakondát mégis beleírta a történetbe. Úgy volt, hogy megöli a nőt, de mégsem tette.
A legtöbb szavazatot Olvasztó (7 db), Vérsikoly és Jubilee (4-4 db) kapták. Más karaktereket, mint Mimicet és Sebastian Shawt szponzorként jelölték meg, ám ezt a címet Vipera nyerte el.
A történet egy szála máshol is megjelent, mégpedig a Marvel vs. Capcom 3 - Két világ sorsa videójátékban tűnik fel az egyik harci terem, ahol Ryu és Vasököl küzdenek meg. Frank Tieri ezen történetszál megírásának is részese volt.