Feledés

Első megjelenés: Jégember #2. - 1985. február
Alkotók: J. M. DeMatteis, Alan Kupperberg
Lakhely: Felső Tér, 616-os Realitás, de legtöbbször a Külső Üresség
Rokonok: Annihilus (fia), Káprázat (lánya), Halál, Örökkévalóság, Végtelenség (testvérei)
Más nevek: Üresség, a Teremtés Vége, a Semmi, Aki Minden Születését Látta

"Ne gondolj rosszat rólam: nem tudok segíteni, de vágyom, hogy minden a végére érjen. Ez a természet rendje. A Teremtés előtt... én voltam. Ahol a Teremtés véget ér... én leszek. Én vagyok az Üresség. Lélegzet az élet és halál között, a halál és az újjászületés között. A Semmi - amelyből minden származik." - Feledés

A Feledés egy kozmikus entitás, amely a Halál másik aspektusa, megszemélyesítője. Ő a nemlétet képviseli.
A Végtelenség, Örökkévalóság és Halál entitásokkal jött létre, amikor az univerzum keletkezett, és ha az univerzum nem fog létezni tovább, ő akkor is élni fog. Ezek a nagy hatalmú lények egymás testvérei lettek, ahogyan később Galactus is, aki az előző világegyetem hamujából született újjá.
Nagyon szoros kapcsolatban áll a Halállal, és ugyanolyan viszony van köztük, mint Örökkévalóság és Végtelenség között.
Ahogyan Örökkévalóság Halállal, úgy Feledés Végtelenséggel áll versengésben, de a harcokat nem egymás között döntik el, hanem általában avatarok által, akiknek ők adnak hatalmat, hogy a nevükben küzdjenek meg az entitásokért.
Feledés javarészt a Külső Üresség zsebdimenzióban tanyázik, onnan figyeli az univerzumot.
Mint azt már tudjuk, Annihilus Feledés gyermeke, ahogyan Káprázat is, aki később Marge Smithbe költözik bele. Káprázat volt az, aki megpróbálta Jégembert a saját apja ellen fordítani, Feledés erre rásegített úgy, hogy három idegent, a Fehér Fényt, Idiótát, és Kalit küldte segítségül, ám Jégember megnyugtatta a társaságot és nézeteltéréseiket békésen elrendezték.
Feledés Maelstromnak adta hatalmát, hogy győzze le Végtelenséget, de Maelstrom úgy gondolta, hogy a kapott erővel képes elpusztítani az egész univerzumot. Végtelenség bajnoka, Kvazár legyőzte ellenfelét, így Végtelenség, Örökkévalóság, Halál és Feledés új megállapodásra jutottak.
Maelstrom később visszakapta életét, és többször is konfliktusba került a Nagy-Tavak Bosszúállóival. Az eseményekbe többször is beleszólt Halálvágy, akinek feladata az volt, hogy az elhunyt Bosszúállók lelkeit gyűjtse össze, ám Mókuslány később legyőzte őt, mivel Halálvágy éppen Majom Joe nevű mókusa lelkét akarta megszerezni.
A közelmúltban elhunyt Ajtónálló lett Feledés következő bajnoka, ám Halálvágy többször is vissza akarta szerezni régi pozícióját, de mindig kudarcot vallott.

Erők és képességek
- gyakorlatilag mindenható és mindentudó
- magát az elfelejtést, a feledést, minden végét képviseli
- bármikor és bárhol megnyilvánulhat, úgy, ahogyan akar
- ereje végtelen