985-s Föld

A Kozmikus Vérontás története

Első megjelenés: Mi lett volna, ha...?! II. #108. - 1998. május

Történet:
Miután Vérontó szimbiótája megszállta Ezüst Utazót, Pókembernek szerencséje volt, hogy elkerülte a támadásait. Miután New Yorkba érkezett azonnal szembetalálta magát a Bosszúállókkal és az Új Harcosok két tagjával, Igazsággal és Tűzcsillaggal. Thor, amint meglátta Kozmikus Vérontót, elhajította pörölyét, ám a szimbióta bekebelezte azt és dárdaként átszúrta a viharisten kezét. Vasember a repulzor sugarát használta, hogy leszedje a pörölyről a szimbióta hálóját, így Thor újra kézben tarthatta Mjölnirt. Amerika Kapitány megrúgta Vérontót, eközben Vízió átnyomta kezét ellenfelén, ám Vérontó lassan el kezdte bekebelezni Vízió kezét. Sajnos Kozmikus Vérontó legyőzte a Bosszúállókat, és tovább indult a városban, hogy elpusztítson mindent.
A Bosszúállók visszatértek a kúriájukba.
A Kozmikus Vérontás történései hamarosan átkerültek a 616-os Földre, ahol a szimbióta egy része megőrjítette a Közbenállót, akinek egyik fele vad tombolásba kezdett a 92164-es Föld Venomjával, aki nem más volt, mint a Megtorló. A 616-os Föld Amerika Kapitánya, Nagydobás és Penge sokkolva figyelték a történéseket. Pókember (ebben az időben Otto Octavius, akinek tudata Peter Parker testében volt) egy haranggal elválasztotta Venom szimbiótáját Megtorlótól. Kozmikus Vérontó gonosz kacajjal fordította figyelmét Amerika Kapitány felé. Ám Pókember ismét új ötlettel állt elő: Szellemlovas segítségével pokoltüzet küldött Vérontóra. 
Deadpool segítségével a Közbenálló újra egyesült másik felével, és visszaküldte Kozmikus Vérontót a 985-s Földre. Ezen világ Pókembere rájött, hogyha nem tudják elválasztani Vérontót Ezüst Utazótól, akkor nem lesz esélye a Bosszúállóknak legyőzni a szimbiótát. Vérontó időközben molekulájára bontotta a Szabadság Szobrot, és újból a Bosszúállókkal találta szemben magát. A Bosszúállók legyőzettek, ám Ezüst Utazó magához tért egy pillanatra Tűzcsillag segítségével, a Nap felé vette az irányt, és elégette önmagát és Vérontó szimbiótáját is.

A történet legfontosabb karaktere

Ezüst Utazó
Miután Vérontó szimbiótája megszállta Ezüst Utazót, a gonosz New Yorkba ment, ahol több száz embert ölt meg, és a Bosszúállókat is legyőzte. A 616-os Földre került, ahol más gonoszokkal együtt tombolt, ám idővel visszakerült saját világába. Tűzcsillag egy időre kibillentette Vérontót, Ezüst Utazó magához tért és a Napba repült elpusztítva önmagát és a szimbiótát is.