7085-s Föld

Író: John Layman
Rajzolók: Fabiano Neves, Fernando Blanco, Sean Phillips
Szerkesztők: Ralph Macchio, Nicole Boose, John Barber
Első megjelenés: Marvel Zombik vs. A Sötétség Serege I. #5. - 2007. szeptember

Történet:
Ezt a világot a likantróp vírus támadta meg, amely minden élőt vérfarkassá változtatott, és persze sok szuperhőst is. A vérszomjas hősök javarészt kiirtják az egész bolygó lakosságát, jobban mondva... elfogyasztanak szépen mindenkit.
Amikor Galactus a Földre érkezik, a vérfarkas hősök azonnal megtámadják és széttépik - csak a csontjai maradnak New York közepén.
A 818793-as Föld Ashley J. Williamssze ebbe a realitásba érkezik a Dr. Doom interdimenzionális kapujával, hogy elmeneküljön a zombihorda elől, ami őt követi. Reménykedve rogy le egy ház falának tövébe, ám aztán elborzadva tapasztalja, hogy egy újabb szörnyekkel teli világba érkezett. A vérfarkas hősök észreveszik Asht, akinek újra menekülnie kell.

Megjegyzés:
A történetben Amerika Kapitányt, Fekete Özvegyet, Luke Cage-et, Pókembert, Hulkot, Rozsomákot és Óriást láthatjuk. A többi hős hollétéről nem tudunk.
A sztoriban egyedül Rozsomáknak van vérfarkas neve: Vérrozsomák. A többieknek talán ilyen nevei lehetnek: Vérözvegy vagy Fekete Lupin, Farkas Kapitány, Óriás Farkas, Vérhulk, Luke Canine, Pókfarkas.
Ezen világ Pókembere egy a sok Pókember közül, akit Takácsmester figyel. Később szerepet kap a Pókverzum történéseiben.